Problemer med føttene ble til syltetøy

Moltemor startet sin produksjon i 2013 da hun fikk problemer med føttene, og ikke lenger kunne stå og gå i butikken som hun hadde drevet i 20 år.

For å ha noe å gjøre, og på bakgrunn av erfaringer fra suvenirbransjen, ønsket hun å lage enkle små mat-gaver med lang holdbarhet, basert på tradisjonsrike oppskrifter. Med god hjelp fra Edel Dekor som sto for design av etiketter, ble produktene “En smak av midnattsol” til.

Askeladden Agenturer påtok seg oppdraget med innsalg til de Nord-Norske turistanleggene, og dette gikk kjempebra. Vi fikk etter hvert egen agent på Østlandet, og selger nå produktene i enkelte lokalmat utsalg hos Coop og Bunnpris.

Våre gaveesker med 2 eller 3 glass er blitt populære gaver til de fleste anledninger.  Disse kan gjerne leveres som bedriftsgaver om ønskelig. Ta gjerne kontakt for tilbud.

Moltemor har nå planer om eget produksjonskjøkken slik at hun kan produsere mer rasjonelt, men fortsatt kunne levere den hjemmelagete kvaliteten som produktene er kjent for.  Det skal heller ikke være kunstige tilsetningsstoffer men bare bruk at naturlige råvarer som tidligere.

Vi håper du ønsker å smake, eller allerede har smakt,  på Moltemors produkter og ønsker å kjøpe mer enten til deg selv eller som gave til andre.

Velbekomme