På Mount Everest med isbjørn

Eller kanskje vil du la deg avfotografere på en sydhavsøy sammen med sjørøvere?

mount everestIntet er umulig skal vi tro Odd Roar Olsen, som på sin stand på messa kan tilby en gave-idé utenom det vanlige.

- Med fotografering foran en såkalt «Green screen» kan du få hvilken bakgrunn du måtte ønske, forteller Olsen. Når du blir fotografert er bakgrunnen rett og slett grønn, og ved hjelp av moderne datateknikk kan man fjerne grønnfargen og legge til hvilken bakgrunn man ønsker.

- Dermed kan det se ut som om man er på et helt annet sted, eller i en annen situasjon enn det man egentlig er, sier Odd Roar.

Men det er ikke bare potensielt humoristiske bilder Olsen har tenkt å produsere.

- Vi skal trykke bilder på alt mulig fra flasker og kopper, nøkkelringer og klokker, til musematter, puslespill og skjorter. Ja vi trykker til og med på stearinlys, kan han røpe.

odd roar  adil

- De som kommer på standen vår kan ha med bilde og vi trykker det på hva de ønsker. Hva med en flaske med «Fars rødvin», eller et kubbelys med «Konfirmanten Ola»? Bare fantasien setter begrensninger her.

Odd Roar Olsen har bare et lite forbehold.

- Skjorter tar litt lengre tid å produsere, så de kan bestilles på messen og så leverer vi de den 22. desember. Og skulle noen komme på standen vår og oppdage at; «Oi! Dette hadde vært morsomt, men jeg har ikke med bilde», så kan vi berolige med at utstyret blir stående hos Lofoten Gaver- og Brukskunst på Leknes, slik at man kan legge inn bestillingen der også etter at messa er ferdig. Også de skjortene blir levert to dager før julaften, så den unike gave skal likevel kunne havne under treet i god tid før julefreden senker seg, avslutter en entusiastisk Odd Roar Olsen.

Du er her: Hjem Artikler På Mount Everest med isbjørn