Frister med brød, lefser og sjokolade

lill gunnI det lille sjarmerende nordlandshuset på Ostad, trylles det fram de lekreste kreasjoner for en kresen gane.

Lill Gunn Markussen er fast gjest på Lofoten Gave og Håndverksmesse, og ble sist år premiert for beste stand der.

– Malin Beate Markussen, som er hos meg på utplassering fra salg og service, hadde ansvaret for utplassering og bekledning på standen vår da. Det blir nok hun som får ansvaret får årets stand også, smiler innehaveren av Lill Gunn's Gårdsbakeri.
Malin er med i absolutt alle deler av bedriften, fra planlegging og produksjon til salg og service. Hun har deltatt på kurs i sosiale media, der hun har lært å bruke disse effektivt i salgsprosessen. Også innehaveren har satt seg på skolebenken igjen.

– Jeg har begynt på skole innen utvikling av egen bedrift. Studiet kalles Fram-prosjektet og er iregi av innovasjon Norge. Det blir travelt, men spennende med både skole, gårdsdrift og bakeriet, men det skal nok gå fint, sier Lill Gunn.

Ny sjokoladebit

Vi har nylig lansert vår nye sjokoladebit, Maquavit, oppkalt etter akevitten med sammen navn. Denne sjokoladen har blitt svært godt mottatt hos bakeriets kunder.

– Vi er veldig stolte av dette helt nordnorske produktet vårt, fastslår Lill Gunn. Hun legger til at fordelen med slik hjemmelagd sjokolade er at den har en "lengre" smak, og hennes teori er at dette skyldes bruk av kun "ekte" ingredienser i produksjonen.

– Fokuset vårt på årets messe blir på sjokoladeproduksjonen samt brød og lefsebaksten. Kanskje tar vi med litt håndarbeidsprodukter også. De to travle damene holder det lille bakeriet åpent hele året, med unntak av januarmåneden, da er det velfortjent ferie.

Du er her: Hjem Artikler Frister med brød, lefser og sjokolade